Nils Aas-artikler

T-skjorte - måke
image
Vi selger ut vår t-skjorte med måkemotiv for kun kr 75,-! Det er 40% avslag i forhold til tidligere pris Dette er en kvalitets t-skjorte i 100% bomull, svart med hvitt trykk av en tegning av Nils Aas. (Størrelsene er noe små, det anbefales å velge en størrelse over det man vanligvis bruker.)
kr 75
Tolv fortellinger
image

Nils Aas

Hver skulptur i skulpturgruppen Tolv fortellinger representerer en kalendermåned.De har miniatyrenes format og monumentalitetens utrykk. Skulpturgruppen eies av og står utstilt hos SpareBank 1 Midt-Norge Tolv fortellinger finnes i vår butikk avbildet i sin helhet i plakatform. Skulpturene er også gjengitt på postkort som selges separat eller som sett.
Plakat kr 100 / Postkort kr 25/ postkort sett kr 275
Kopi avistegninger
image
Kopier av et utvalg av Nils Aas avistegninger, ni forskjellige motiver. Tegningene er i format 29,5 × 21 cm og er i tykk papp.
kr 150 per stykk / Serie à 9 stk. kr. 1200,-
Tømmermannsblyant / Tommestokk
image
Rød tømmermannsblyant og tommestokk med Nils Aas kunstverksted logo.
Blyant kr 20 / Tommestokk kr 90/
Bokmerker
image
Bokmerker med ulike motiver av Nils Aas tegninger. Bokmerkene har magnet og er 15 cm lange.
kr 30,-
Pin
image
Pins med motivene Stavhopper og Grete Waitz
kr 50
Postkort
image
Postkort av skulpturer av Nils Aas, sort/hvit. Fotografert av Tom Sandberg.
kr 15
Elg
image

Nils Aas

Dette er en forminsket kopi av en elg i tre laget av Nils Aas, basert på elgen som står i Muustrøparken i Straumen på Inderøy. Kopien er laget av Ole Eggen fra Lysøysundet og selges utelukkende av Nils Aas Kunstverksted.
kr 550,- Medlemstilbud 20% kr. 460,-
Ekorn
image

Nils Aas

Dette er en forminsket kopi av et ekorn i tre laget av Nils Aas. Kopien er laget av Ole Eggen fra Lysøysundet og selges utelukkende av Nils Aas Kunstverksted.
kr 520,-
Kalender “12 fortellinger”
image
Fødselsdagskalender med motiver fra Nils Aas' serie "12 fortellinger". Høyde 42 cm, bredde 10 cm. Vår bestselger!
kr 150

Slik handler du i museumsbutikken

På disse sidene viser vi et utvalg av varene vi har i museumsbutikken. Vi har i tillegg et bredt utvalg bøker, tegneserier, grafikk og plakater. Vi fører også tegneutstyr og utstyr til Lino.Varene kan bestilles ved å ringe 74 15 52 12 eller sende en e-post til .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Vær oppmerksom på at det kommer 5 % avgift til Bildende Kunstneres Hjelpefond på kunst og kunsthåndverk som koster mer enn 2.000 kr. Velkommen til vår butikk!